Ak Parti'de kadınlar hep bir adım öndedir

Ak Parti

4. Olağan Genel Kurulunu yapan Ak Parti Kırıkkale Kadın Kollarında mevcut başkan Nurgül Doğmuş güven tazeledi. Ak Parti'de kadınların hep bir adım önde olduğunun ifade edildiği kongrede konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kırıkkale Milletvekili Be

BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Ak Parti Kırıkkale Kadın Kolları 4. Olağan kongresi İl Kültür Merkezinde gerçekleşti. Salonun almadığı kalabalık kongreyi ayakta takip etmek zorunda kaldı. Divan Başkanlığını Ak Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu’nun yaptığı genel kurulda mevcut başkan Nurgül Doğmuş güven tazeledi. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Ankara Milletvekili Ülker Güzel, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve çok sayıda davetlinin katıldığı genel kurulda birlik beraberlik mesajı verildi.

HER DAİM HAZIR OLDUNUZ

Kadın Kolları İl Başkanı Nurgül Doğmuş’un konuşmasıyla başlayan genel kurul Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın konuşması ile devam etti. Başkan Saygılı “Bizimle hep yan yana olan hatta bizden bir adım olan kadınlarımıza teşekkür ediyoruz. Ne zaman seçim olsa her daim hazır oldunuz. Ak Parti’de kadınlarımıza büyük önem vermiştir. İnşallah bu seçimden de anlımızın akıyla çıkarız” diye konuştu. Ankara Milletvekili Ülker Güzel’de selamlama konuşması yaptı. Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ise geçmişe atıfta bulunarak görev yapanlara teşekkür etti. Can, Ak Parti’nin 7 Haziran’daki seçimlerde de 3-0 yapması için üzerlerine düşeni yerine getireceklerini söyledi. Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal’da Ak Parti’nin kadınlara verdiği önemden söz ederek, seçme ve seçilme hakkının Ak Parti ile 80 yıl aradan sonra yeniden hayata geçtiğini vurguladı.

YENİ BİR ENERJİYLE HAZIRLIK

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay’da selamlama konuşması yaparak 7 Haziran’da yapılacak seçimlerin öneminden bahsetti. Akçay, çalışmalarından dolayı Ak Kadınlara teşekkür etti. Akçay’dan sonra son sözü Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay aldı. Bu dönem yapılan çalışmalarından bahseden Atalay, bu 4 yıllık dönemde Kırıkkale’nin çok farklı olduğunu, çok güzel bir birlik ve beraberlik sergilediğine işaret etti. Bu dönemde Kırıkkale’nin derlendiğini ve toparlandığına vurgu yapan Atalay “Ak Parti etkin siyaset yapmıyor. Ak Parti bir Türkiye partisidir. Tazelenmiş yeni yöneticilerimiz ve yeni enerjiyle 7 Haziran seçimlerine hazırlanıyoruz” diye konuştu.

ADAY TESPİTİNDE İZLENECEK YOLLAR

Aday tespitinde izlenecek yol hakkında bilgilerde veren Atalay “Aday adaylık süreci başladı ve 20 Şubat’a kadar devam edecek. Biz merkez yoklaması yapıyoruz. Seçim bölgelerimizde de 3 farklı çalışma yapacağız. 28 Şubat ve 1 Mart tarihlerinde teşkilat temayülleri yapacağız. İl, İlçe ve mahalle temsilcilerimize kimleri aday görmek istiyorsunuz soruları yönelteceğiz. Bu en önemli değerlendirme olacak. Kamuoyu yoklamaları yapılacak. Bu dönem bir ilk uyguluyoruz. Şehrin STK temsilcilerine, şehrin kanaat önderlerine “Şehrinizden kimlerin aday olmasını istiyorsunuz?” sorusunu yönelteceğiz. Bu verilere bakılarak aday tespiti yapacağız” ifadesini kullandı.

OY ORANIMIZI ARTIRACAĞIZ

Ak Parti’nin her seçimde olduğu gibi bu seçimde de farklı kampanyalarının olduğuna işaret eden Atalay, kendisinin başkanlığında oluşturulan seçim strateji ekibinin çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Atalay “Türkiye bir demokrasi bayramı yaşayacak. Bu seçim çok belirleyici olacak. Bu seçim sonucunda tek başına iktidar ve Anayasa’yı değiştirebilecek çoğunlukta bir iktidar hedefliyoruz. 12 yılda önemli değişimler yaşandı. Devlet bizim dönemimizde halkıyla barıştı ancak bu meseleler Anayasa değişmeden tam anlamıyla çözüme kavuşmaz. Bunun için bu seçim önemli. Kırıkkale olarak yine hep beraber 3-0 yapacağız, hem de oy oranımızı yüzde 63’ten daha yukarılara taşıyacağız” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız